Actuele meldingen

Decorative brandbar

Actuele meldingen

Informatie over onderhoudswerkzaamheden en andere server-gerelateerde berichten

• Home
  • Actuele meldingen

Actuele meldingen

Op deze pagina vind je actuele meldingen die voor jou als gebruiker van Nefit of Bosch producten van belang kunnen zijn, zoals informatie over onderhoudswerkzaamheden en andere server-gerelateerde berichten.

EasyControl van Bosch

Easy Control Zwart Wit 360x360

EasyControl van Bosch

Geen bijzonderheden.

Nefit Easy en ProControl

Easy klokbediening voor 360x360

Nefit Easy en ProControl

Belangrijke mededeling Nefit Easy thermostaten i.c.m. de Experia Box (modem) van KPN

Als gevolg van een update van de Experia Box (modem) van KPN maakt de Nefit Easy thermostaat geen verbinding meer met de server. Dit kun je op het display van de Nefit Easy herkennen aan het wereldbolletje met een kruisje. Dit probleem kunnen wij helaas niet oplossen. Hiervoor dien je contact op te nemen met de Klantenservice van KPN.

Bosch HomeCom Pro

Woensdag 04-08-2021 09:00-11:00 uur
In verband met onderhoudswerkzaamheden aan de server is het HomeCom Pro portal tijdelijk niet beschikbaar. Onze excuses voor het tijdelijk ongemak.

Vragen?

Bij andere vragen over Nefit Easy, EasyControl van Bosch, of de Nefit ProControl app kunt u tijdens kantooruren bellen met Nefit Bosch Klantenservice: 0570 602 500.