Installatiebedrijf Brommer B.V.

CV-ketel vervangen?

Geld besparen en duurzaam wonen?

Voor elke woning en elk budget hebben wij een slimme oplossing. Bovendien profiteert u tot en met 28 februari 2018 van € 100,- tot € 150,- voordeel als u kiest voor een Nefit HR-ketel en tot € 450,- voordeel bij een duurzame oplossing van Nefit.

Ook profiteren van deze actie?

Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte? Vul a.u.b. uw gegevens in, dan nemen wij contact met u op. Wij vertellen u graag alles over de mogelijkheden en de actievoorwaarden.

Aanhef:

Wij zijn Installatiebedrijf Brommer B.V.

Een nieuwe CV installatie nodig in uw woning, kantoor of winkel? Brommer uit Amstelveen zorgt dat het goed gebeurt. Wij zijn gespecialiseerd in de aanleg van CV installaties in Amstelveen en omstreken. Onze vakmensen creëren een oplossing die perfect aansluit op uw ruimte en uw wensen. Voor jarenlang warm woon- of werkplezier!

Ook voor onderhoud aan CV-ketels bent u bij ons aan het juiste adres. Met een onderhoudscontract van Brommer blijft uw CV-ketel in topconditie. Heeft u toch een storing? Dan zijn we binnen 24 uur ter plaatse om het op te lossen.

Toe aan nieuw sanitair? BROMMER BV adviseert u graag over de vele mogelijkheden. Bekijk ook onze vernieuwde showroom in Amstelveen!


Lees meer over Installatiebedrijf Brommer B.V.
Installatiebedrijf Brommer B.V.